Kozijn, interieur- en gevelrenovatie

Aluminium en kunststof kozijnen zijn bijzonder duurzaam. Het nadeel van deze kozijnen is echter dat ze na verloop van tijd verkleuren en een vaal uiterlijk krijgen. Deze kozijnen zijn moeilijk te schilderen aangezien verf slecht hecht op deze ondergrond. Wij bieden een oplossing: zelfklevend vinyl.

Avery heeft de Facade film ontwikkeld welke in een breed kleurengamma verkrijgbaar is maar ook op kleur aan te maken is. Het is relatief éénvoudig aan te brengen en is tevens bijzonder duurzaam. Doordat onze monteurs gecertificeerd zijn kunnen wij de volledige garantie van 15 jaar bieden op de folie.

Naast dat het gebruik van deze folie duurzamer is dan schilderen (een lagere milieubelasting), werkt de montage sneller waardoor er minder overlast voor de omgeving is. Naast kozijnen is deze folie ook toe te passen op HPL panelen, rvs en (gecoat) aluminium. Tevens is het bruikbaar op deuren, kasten en keukens. Hiervoor is een ruim assortiment aan kleurenfolies en ook houtstructuren. Wilt u net even wat anders? Dan is het ook mogelijk uw eigen afbeelding te printen en deze aan te brengen.