Over ons

Het team van De Reclameplakkers is een gedreven en enthousiaste groep mensen. Met elkaar proberen wij altijd het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te bereiken. Kennis en kunde staan bij ons hoog in het vaandel. Wij besteden dan ook veel aandacht aan opleidingen en trainingen. Zo zijn wij allemaal VCA-gediplomeerd en up-to-date met trainingen omtrent het inzetten van hoogwerkers en het monteren van zonwerende folies en kozijnrenovatie folies. Binnen het uitvoeren van onze werkzaamheden gebruiken wij uitsluitend professioneel (gekeurd) gereedschap.

Ook vinden wij onze (werk)omgeving belangrijk. Waar mogelijk wordt er gewerkt met biologische reinigingsproducten en scheiden we ons afval. Ons nieuwe pand is geheel voorzien van ledverlichting en zijn rijden onze laatste bussen op Euro 6. Daarnaast is ons beleid ‘no waste’ aangezien we onze uiterste best doen onze restmaterialen te minimaliseren. En mochten we ze toch hebben, proberen we ze altijd te hergebruiken.

Lokale inzet

Ook maatschappelijk gezien is onze omgeving belangrijk. Zo dragen wij vele lokale stichtingen, verenigingen en initiatieven een warm hart toe. Niet door klakkeloos in geld te sponsoren maar door onze ervaring en middelen aan te bieden. Hieronder vindt u een overzicht van goede initiatieven die wij steunen.