Raambelettering

Bij De Reclameplakkers heeft u keuze uit veel verschillende soorten raambelettering. Naast decoratieve raambelettering bieden wij ook zonwerende en inbraakwerende folies. Wij geven u graag advies over het inzetten van raambelettering.

Decoratieve raambelettering

Raambelettering vraagt om aandacht. Dit kan subtiel uw merk zijn (less is more) tot een raamvullende full-colour geprinte visual. U kunt uw product promoten, acties kenbaar maken of een beleving creëren.

Maar hiernaast is het ook mogelijk ramen te voorzien van decoratieve belettering of privacybelettering welke inkijk voorkomt bij ruimtes waar net dat beetje rust nodig is. Aangezien ook hierbij alles maatwerk is zijn de mogelijkheden qua sfeer, uitstraling en doel onbeperkt.

Zonwerende folies

Zonwerende folies zijn er in vele kwaliteiten. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige folies waarbij onze monteurs door de leverancier zijn opgeleid. Hierbij wordt altijd op locatie geïnventariseerd wat het doel van de folie is (lichtreductie of warmtereductie), wat de uitstraling dient te zijn (tinten, spiegelen en kleur) en welke folie erop het desbetreffende glas toegepast kan worden zonder kans op breuk.

Inbraakwerende folies

Met behulp van een inbraakwerende folie is het mogelijk inbraak via glas te voorkomen dan wel te vertragen. Ook is het ter voorkoming van doorvallen. Deze folies worden bij voorkeur aan de binnenzijde van het glas aangebracht tegen de kozijnrand waarna deze wordt afgekit. Hierdoor wordt het één geheel en zal er veel geweld gebruikt moeten worden om het pand te kunnen betreden.